Blog

Tertúlia Els matins de TV3 – 04/03/15

Els matins - Villatoro

Tertúlia del 04/03/15 (part 1) sobre els canvis de jutges i la transparència

El jutge que porta el “cas Gürtel”, Pablo Ruz, no continuarà la investigació d’aquesta complexa causa, almenys com a jutge principal, i el cas dels EROs d’Andalusia també canviarà de mans perquè la jutge Alaya ha obtingut una plaça a l’Audiència de Sevilla. Per això avui hem preguntat: “Creieu que canvis de jutge perjudiquen els processos judicials?”. Vicenç Villatoro, J. J. López Burniol, Jordi Cabré, Carme Colomina i Josep Maria Reniu han tractat aquesta qüestió. També han parlat de la implementació de la llei de la transparència després d’haver entrevistat la comissionada per a la Transparència, Núria Bassols.

Tertúlia del 04/03/15 (part 2) sobre l’enquesta d'”El Periódico”

Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Carme Colomina, Jordi Cabré i Josep Maria Reniu han analitzat una enquesta que publica El Periódico que conclou que CiU i ERC no sumarien majoria absoluta a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Tertúlia del 04/03/15 (part 3) sobre la picabaralla entre el PP andalús i l’extremeny

El president extremeny, José Antonio Monago, ha irromput de ple en la precampanya de les eleccions andaluses i ha irritat els seus companys del PP d’Andalusia amb una minisèrie d’animació, titulada “Dos sures” i produïda pels populars d’Extremadura, en què un andalús pregunta a un vident extremeny el futur de la seva comunitat. L’endevinador assegura que a Andalusia hi haurà atur, corrupció, retallades i deficiències en l’atenció sanitària. Moreno, el candidat del PP a la Junta andalusa, ha demanat la retirada d’aquest filmet de propaganda i Monago l’ha defensat. N’hem parlat amb Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Carme Colomina, Jordi Cabré i Josep Maria Reniu.

Tertúlia del 04/03/15 (part 4) sobre Europa

Part final de la tertúlia amb Vicenç Villatoro, J. J. López Burniol, Jordi Cabré, Carme Colomina i Josep Maria Reniu. S’han referit a l’entrevista que el diari “El País” li ha fet a Jean-Claude Juncker, president de la Comissió Europea, i de la situació política d’Europa.

Notícies relacionades:






Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR