Blog

Tertúlia Els matins de TV3 – 18/03/15

Vicenç Villatoro a Tv3

Tertúlia del 18/03/15 (part 1) sobre la sentència del setge al Parlament

Veure vídeo

La defensa dels acusats pel setge al Parlament presentaran recurs contra la sentència del Tribunal Suprem, que en condemna vuit a tres anys de presó. Hem fet la pregunta del dia sobre aquesta qüestió: “Com valoreu la sentència del Suprem sobre el setge al Parlament?”. N’hem parlat amb Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Carme Colomina, Rafel de Ribot i Jordi Mercader.

 

Tertúlia del 18/03/15 (part 2) sobre les eleccions a Israel

Veure vídeo

Victòria inesperada del Likud de Benjamin Netanyahu en les eleccions anticipades d’Israel. Netanyahu va dir que les volia guanyar i se n’ha sortit. N’hem parlat amb Carme Colomina, Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Rafael de Ribot i Jordi Mercader.

 

Tertúlia del 18/03/15 (part 3) sobre “El tigre sobiranista”, de Jordi Mercader

Veure vídeo

El periodista Jordi Mercader, un dels ocupants de la taula d’actualitat d’avui, acaba de publicar el llibre “El tigre sobiranista”. Hem conversat amb l’autor i hem escoltat les opinions dels altres tertulians d’aquest dimecres: Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Rafael de Ribot i Carme Colomina.

Tertúlia del 18/03/15 (part 4) sobre l’edifici del BCE

Veure vídeo

Aquest matí s’estan manifestant diversos ciutadans a Frankfurt per protestar per la nova seu del Banc Central Europeu, que ha costat 1.200 milions d’euros. Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Carme Colomina, Rafael de Ribot i Jordi Mercader s’han referit a aquest fet durant la tertúlia.

Tertúlia del 18/03/15 (part 5)

Veure vídeo

Part final de la tertúlia d’aquest dimecres amb Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Rafael de Ribot, Carme Colomina i Jordi Mercader. En aquesta part han parlat del nou informe de la Creu Roja sobre la pobresa, sobre l’informe d’Hisenda que nega que el PP cometés un delicte fiscal per no declarar les donacions rebudes i sobre BPA i el Banc Madrid. També hem escoltat la veu dels espectadors.


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR