Blog

Tertúlia Els matins de TV3 – 28/04/15

Vicenç Villatoro a Tv3

Tertúlia del 28/04/15 (part 1) sobre les llistes fantasma de les municipals

Preguntem: “Què en penseu, de la pràctica dels partits de fer llistes fantasma?”. Aquests són els arguments i respostes de Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Albert Sáez, Esther Giménez-Salinas i Antoni Traveria.

Veure vídeo

Tertúlia del 28/04/15 (part 2) sobre l’operació a Tarragona pel “cas Innova

Ahir van detenir nou persones, entre ells la primera tinent d’alcalde de Reus, Teresa Gomis (CiU). Sentim què opinen sobre aquest nou espisodi d’un cas de corrupció els tertulians d’aquest dimecres: Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Albert Sáez, Esther Giménez-Salinas i Antoni Traveria.

Veure vídeo

Tertúlia del 28/04/15 (part 3)

Part final de la taula d’actualitat amb Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Albert Sáez, Esther Giménez-Salinas i Antoni Traveria. Dos temes internacionals ocupen el temps d’aquesta part de la tertúlia: el que està passant al Nepal després del tràgic terratrèmol i els aldarulls de Baltimore.

Veure vídeo

Notícies relacionades:


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR