Blog

Villatoro: “Ens hi juguem les polítiques dels pròxims 4 anys o el futur del país?”

7.11.2012

“Aquest és en el fons el veritable debat [...]. Respondre a aquesta pregunta ja no serveix per recuperar o condemnar la campanya institucional [...]. Però segur per decidir el propi vot”.

L’escriptor Vicenç Villatoro ha subratllat a un article a l’Ara la transcendència dels propers comicis i ha exigit saber si la jornada del 25-N Ens hi “juguem les polítiques dels pròxims 4 anys o el futur del país”.

Villatoro ha dit que la ersposta serà útil per “la motivació per anar a votar”, ja que aquesta “no és igual si es tracta d’unes eleccions rutinàries o si són unes eleccions històriques”. “Com més transcendents, més participació, se suposa ─ha sentenciat─. Jo sóc dels qui creuen que són transcendents. Excepcionals. Històriques”.

Villatoro ha opinat que les properes eleccions seran unes jornades on es començarà a “decidir el futur del país” i on s’hi posin “les bases per convocar un referèndum d’autodeterminació i decidir si volíem ser o no volem ser un nou estat d’Europa”.

Finalment l’autor de l’article ha dit que “hi ha formacions que creuen que aquestes eleccions són excepcionals, històriques, i a més els convé que siguin percebudes així per la ciutadania” així com “també hi ha forces polítiques a les quals convé presentar aquestes eleccions com a rutinàries, no excepcionals [...] encara que potser [...] en el seu interior saben que no és així”.

Article extret de:
Tribuna.cat


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR