Blog

200 persones veuen el 5×55 al Cinema Catalunya

El documental periodístic d’Eduard Martín-Borregón convida a la reflexió sobre la ciutat.

“Recollir el discurs tranversal a través de peces comparables que busquen l’amplitud de l’espai i fan reflexionar”. Aquest era l’objectiu d’Eduard Martín-Borregón en concebre “5×55″, el documental que ha aplegat prop de 200 persones al Cinema Catalunya. El reportatge és una radiografia completa de Terrassa obtinguda gràcies als pensaments i opinions de terrassencs de rellevància de tots els àmbits: Vicenç Villatoro, Salvador Cardús, Manel Royes, Domènec Jofresa o Jordi Llonch entre molts altres. Cinc preguntes a cadascun d’ells i 55 minuts en què es posen de manifest les virtuts, les carències i els reptes futurs de la ciutat.

L’acte, presentat per Xavi Coral, ha comptat amb polítics locals com Josep Rull, Isaac Albert o Gabriel Turmo però no hi havia cap regidor de l’equip de govern. L’autor del documental ha volgut agrair la col·laboració dels “34 herois” que van finançar el projecte sobre plànol i l’han convertit en el primer cas de micromecenatge català. Martín-Borregón ja ha anunciat per les xarxes socials que està treballant en una nova idea.

Notícia a La Torre del Palau

Notícies relacionades:


This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

You must be logged in to post a comment.

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR