Blog

Conversa amb Cazabaret

villatoro-entrevista

Vicenç Villatoro ha estat entrevistat per Cazabaret, sobre “La bona mort” i la seva vida com a autor. “La bona mort” és un dietari que va escriure entre el 6 de febrer i el 28 de març del 2006, quan la seva mare estava en les seves últimes setmanes de vida i que ha estat publicat aquest any 2019.

la bona mort

Una de les preguntes realitzades ha sigut: “Vicenç des de quina necessitat com a escriptor o contador d’històries neix aquest llibre que és en realitat un dietari sentit i, d’alguna manera, molt patit?”

“Com a escriptor, durant bona part de la meva vida he portat dietaris, en general centrats en períodes vials molt marcats per un fet rellevant i significatiu. Quan ens vam adonar que la meva mare entrava en una fase de malaltia irreversible, va ser un d’aquests moments significatius en què em va semblar que tenia sentit preservar la memòria dels fets en paral·lel als fets, no reconstruïda a posteriori. Per això vaig començar un dietari específic. Com una part del que considero essencial en la meva vocació d’escriptor: posar en relació la vida i l’escriptura.”

Si vols descobrir més sobre l’entrevista, llegeix-la aquí.


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR