Blog

Debat: La llengua

Muriel Casals i Vicenç Villatoro

“Idees per a avui” és un espai de nova creació, iniciativa del Grup Nació Digital, orientat a la reflexió oberta i a la participació. El format és dinàmic i parteix de la confrontació de dues posicions sobre una mateixa qüestió de la màxima actualitat. Dalt de l’escenari, dues personalitats cara a cara davant d’un públic que podrà intervenir i preguntar directament als protagonistes.
Els debats seran moderats per Salvador Cot, periodista. Ha treballat a Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona, COMRàdio, TV3 i l’Avui. Actualment és el director de Nació Digital.

El 7 de juny el debat serà entre Vicenç Villatoro i Muriel Casals.

Vicenç Villatoro, un periodista que gestiona l’Institut Ramon Llull i que ha dirigit els mitjans públics d’aquest país i el diari Avui. A més, és un dels novel·listes més destacats de la literatura catalana dels últims anys.

Muriel Casals, economista de professió i actual presidenta d’Òmnium Cultural.


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR