Blog

Digitalització i dispersió, dins el cicle Acció&Reflexió

digitalitzacióidispersió

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta el cicle Acció&Reflexió: quatre converses amb destacades personalitats de la cultura i la societat catalana que es duràn a terme del 28 de gener al 18 de febrer de 2019. Cada conversa es durà a terme un dia diferent a les 19:00h a la fundació.

Fake news: desinformació o cultura de l’engany amb Marc Amorós i Begoña Román, modera Glòria Serra.
Veganisme, aposta de futur? amb Marta Martínez i F. Xavier Medina, modera Gaspar Hernàndez.
Digitalització i dispersió amb Genís Roca i Vicenç Villatoro, modera Xantal Llavina.
Humor i llibertat d’expressió amb Queco Novell, Guillermo Martínez-Vela, modera Toni Clapés.

El dilluns 11 de febrer de 2019 es durà a terme la conversa amb Genís Roca i Vicenç Villatoro a la Sala Gaudí / Auditori. Aquesta s’ha batejat amb el nom de “Digitalització i dispersió” i serà moderada per Xantal Llavina.

L’objectiu de la conversa és reflexionar sobre la incidència en la capacitat de concentració que tenen els mòbils i les xarxes socials amb la digitalització de la vida. Interrompem tasques o logrem fer moltes feines?

El preu de l’entrada serà de 4 euros, tot i que la fundació ofereix adquirir les quatre entrades a les quatre converses per 12 euros.

 

 

 


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR