Blog

La desitjable – Article sobre “La bona mort” a Núvol

Mans Velles

Núvol ha fet un article-crítica sobre el nou llibre de Vicenç Villatoro “La bona mort” un dietari que va escriure entre el 6 de febrer i el 28 de març de 2006. Un període de poc d’un mes i mig, les últimes setmanes de vida de la seva mare.

Tal com diuen a l’article, “són reflexions sobre el fet de morir, el real i el metafísic (l’oblit de la persona vindria a ser com la seva segona mort), i també sobre la personalitat i trajectòria vital de la seva mare, que no només desitjava una bona mort sinó que la va tenir. En part perquè se li van practicar cures pal·liatives (patia un càncer), en part per la seva actitud mentre va estar conscient, una actitud serena, de filosofia propera a la de Sèneca, i en part perquè va morir a casa, tal com ella volia”.

Si vols saber més sobre l’article, el pots consultar aquí.

la bona mort


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR