Blog

Lectura de Tirant lo blanc

Tirant_lo_Blanc

Des de la Fundació Romea volen celebrar Sant Jordi i la VI Trobada amb la Societat Civil organitzant una lectura continuada de 8 hores del Tirant lo Blanc.

Han estructurat el text del Tirant en 8 històries d’una hora. En cadascuna de les hores hi haurà 5 narradors que llegiran durant 10 minuts i al voltant de 8 actors. Els actors faran 2 hores de lectura.

Els narradors d’aquesta lectura seran 40 membres de la societat civil: metges, periodistes, estudiants, polítics, esportistes, professors… Aquests narradors, estaran acompanyats per 32 actors professionals, que interpretaran els personatges de l’obra, com: Josep M. Pou, Roser Camí, Joan Carreras, Joan Negrié i Victòria Pagès.

Primera sessió: 12’00 – entre d’altres, M. Hble. Sr. Artur Mas (President de la Generalitat de Catalunya), Gemma Nierga (Periodista)

Segona sessió: 13’00 – entre d’altres, M. Hble. Sr. Ernest Benach (Expresident del Senat), Rafael Ribó (Síndic de Greuges)

Tercera sessió: 14’00 – entre d’altres, Miquel Bruguera (Hepatòleg i Expresident del Col·legi de Metges), Marina Llansana (Periodista i exdiputada al Parlament de Catalunya)

Cuarta SESSIÓ: 15’00 – entre d’altres, Isabel Clara-Simó (Escriptora), Lola Badia (Catedràtica Filologia Catalana Universitat de Barcelona, investigadora de l’IRCVM)

Cinquena sessió: 16’00 – entre d’altres, Hble. Sr. Felip Puig (Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya i Mecenes d’Or), Carles Mancho (Director de l’IRCVM. Universitat de Barcelona)

Sisena sessió: 17’00 – entre d’altres, H. Sra. Montserrat Tura (Membre de la Mesa del Parlament de Catalunya), Lluís Gavaldà (Cantant dels Pets)

Setena sessió: 18’00 – entre d’altres, Muriel Casals (Presidenta de Òmnium Cultural), Najat El Hachmi (Escriptora)

Vuitena sessió: 19’00 – entre d’altres, Vicenç Villatoro (President de l’Institut Ramon Llull), Hble. Sr. Ferran Mascarell (Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya)

Enllaç a l’espectacle: Teatre Romea


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR