Crear Europa, reconstruir Occident

Crear Europa, reconstruir Occident

Editorial Pòrtic
Barcelona 2005
286 pàgines

“No existeix una identitat europea, i això és un avantatge fabulós. Perquè a partir d’això és possible demanar als ciutadans de diversos pobles eruopeus que s’integrin a Europa sense deixar de ser el que són.”
Esperançat, però també molt crític, Vicenç Villatoro analitza les societats occidentals i planteja els reptes que té Europa al davant: l’envelliment de la població, la immigració, els riscos de l’Estat debenestar, l’equilibri entre les regions i els estats…

La proposta de l’autor és superar la divisió d’Occident i reinventar una Europa que prengui les regnes i es converteixi en un model polític i moral per al món.

“Un llibre apassionant i ple de suggeriments sobre uns quants temes de gran i punyent actualitat”. Jordi Pujol, al pròleg.


europa
Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR