Llibre d’actes (1998-1999)

Llibre d’actes (1998-1999)

Un dietari del tombant de segle des de la política i el món de la cultura

Editorial Base

Barcelona, 2012

Pàgines: 466

“Estic vivint una vida més intensa i millor de la que em tocava”. Entre els anys 1998 i 2000, Vicenç Villatoro, aleshores director general de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, va escriure un dietari que ha esdevingut un testimoni excepcional sobre la cultura i la vida política que va envoltar les eleccions de l’octubre de 1999 -les darreres a les quals es va presentar Jordi Pujol- fins a les contradiccions i dependències del món cultural català, passant pel debat intern d’un escriptor que ha esdevingut polític i que ha de conciliar vocacions i obligacions, vida familiar i un fort compromís amb el país. El dietari esdevé alhora testimoni i catarsi, i una manera de continuar escrivint.

Llibre d’actes, del qual oferim el primer volum (1998-1999), s’insereix dins les grans obres de prosa memorialística de la nostra literatura; “una estètica del present a partir de la qual és possible novel·lar-lo”, com afirma el mateix autor.

Notícies relacionades:
Llibre d’actes


llibredactes
Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR