Blog

Quan les víctimes esdevenen culpables – Article Vicenç Villatoro a El Temps – Desembre 2015

Fa uns dies, en un discurs públic, vaig sentir una persona que proclamava la seva solidaritat amb les víctimes del terrorisme gihadista de París, però també a Bamako o a Beirut. Perfecte. Totalment d’acord. Però després li vaig preguntar: i amb les víctimes de l’actuació de l’autoanomenat Estat Islàmic a Síria o l’Iraq? Ui, això és més complicat, em va respondre. I per embolicar encara més la troca li vaig tornar a preguntar: i amb les víctimes de Jerusalem o de Tel Aviv? Ui, això és diferent, em va respondre, d’una manera força més tallant.

Segueix llegint l’article.

 

 


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR