Blog

Tertúlia Els matins de TV3 – 11/03/15

Villatoro Tv3

Tertúlia del 11/03/15 (part 1)

El govern d’Andorra va intervenir ahir la Banca Privada d’Andorra. El motiu és una investigació i denúncia per part del departament de delictes financers i control del Tresor dels EUA segons la qual directius de l’entitat haurien ajudat a blanquejar diners procedents del crim organitzat a canvi d’importants comissions. Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Albert Sáez, Joan Maria Clavaguera i Carles Quílez. També s’han referit al jutge José Castro, que haurà de deixar al desembre la instrucció del “cas Palma Arena”, i a la notícia que el govern podrà comprar pisos procedents de desnonaments.

Veure part 1 aquí

 

Tertúlia del 11/03/15 (part 2)

Vicenç Villatoro, Juan José López Burniol, Albert Sáez, Joan Maria Clavaguera i Carles Quílez han comentat les declaracions de l’exministre socialista José Bono, que està de gira per presentar el segon volum de les seves memòries, en què fa diverses revelacions polèmiques.

Veure part 2 aquí

Notícies relacionades:






Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR