Blog

Trobades amb Vicenç Villatoro – El Masnou

Vicenç Villatoro visita el Masnou
Dimecres, 4 de novembre de 2015  –  19 h

Trobades amb Vicenç Villatoro

L’escriptor, periodista i polític ens visita a la Biblioteca

Llicenciat en Ciències de la Informació, escriptor i periodista, actualment és el director general del CCCB.

Com a escriptor ha publicat especialment llibres de narrativa, que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana. En la seva obra destaquen Evangeli gris, La claror de juliol, Memòria del traïdor, Hotel Europa, La ciutat del fum i Un home que se’n va. Ha publicat també obres de poesia, assaig d’actualitat, memorialística i narrativa infantil i juvenil.

Com a periodista ha treballat a les redaccions de Diario de Terrassa, El Correo Catalán i TV3, especialment a les àrees de cultura. Ha dirigit el diari Avui, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i diversos programes culturals a TV3 i el Canal 33. Col·labora habitualment en mitjans escrits i audiovisuals com el diari Ara, Catalunya Ràdio, TV3, Revista de Catalunya i El Temps, entre molts d’altres.

En l’àmbit públic, ha estat director general de Promoció Cultural de la Generalitat, director de l’Institut Ramon Llull i de la Fundació Ramon Llull, membre del consell d’administració de BTV i diputat al Parlament de Catalunya per CiU.

 

  • Data: Dimecres 4 de novembre de 2015
  • Hora: 19.00h
  • Lloc: Biblioteca Joan Coromines
  • Ho organitza: Biblioteca Joan Coromines
  • Preu: Gratuït
  • Tipus d’acte: Literatura, Conferència


Aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació ACEPTAR